maanantai 8. helmikuuta 2010

Tunikaa


Niin, tein lapselle sukat eikä niistä ole juuri nyt yhtään kuvaa. Pinkkiä ja mustaa raitaa. Otan kuvia kunhan saan ne joskus lapselle jalkaan niin, että kamera on lähistöllä ja sukat eivät ole vielä kastuneet aivat läpimäriksi.

Sitä odotellessa aloin tekemään viime viikolla tunikaa. Halusin haastaa itseni, sillä tiedän että olisin pystynyt tekemään tämän kolmessa vuorokaudessa, jos olisin ollut terve. Lankana on 7 veljestä, sillä haluan saada neulottua koko kirotun varastoni tuota lankaa kokonaan pois.

En kuitenkaan ollut. Ensin nousi kuume ja sen jälkeen tulivat nivelkivut. Nyt on mennyt kolme päivää etten ole koskenut mihinkään keskeneräiseen, enkä ole kyllä aloittanut uusiakaan töitä.Nyt ollaan siis tässä. Työtä on tehty parikymmentä senttiä, 50 on jäljellä... ja mun tekis niin mieli aloittaa ainakin viis uutta työtä. Ja kohta alkaa Olympialaisneuleen teko. En ole edes suunnitellut sitä työtä yhtään sen enempää. Tiedän kuitenkin että se on kirjoneuletta seiskaveikasta ihan itselle. <3

Jostain tarvitsisi nyt pikaisesti saada kutittamatonta mustaa lankaa kaverin pipoa varten. Ongelma on se, etten pääse tällä viikolla liikkumaan kotoa mihinkään mutta pipon pitäisi olla valmis maanantaina.

1 kommentti:

  1. Kiitos vierailusta ja kommentista - tulin vastavierailulle kurkkimaan. :) Hyvää viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista