lauantai 13. helmikuuta 2010

Ravelympics 2010

Tähänpä siis osallistun, en ole saanut aikaiseksi lisätä mitään tuonne sivupalkkiin vielä. Tuntuu siltä, että olen unohtanut miten se tehdään.

Haluaisiko joku taitava ihminen tulla neuleensa kanssa iltapäiväkahville ja neuvoa mulle samalla, miten noita kaikenmaailman linkkikuvia lisätään tuonne sivupalkkiin?Yllä olevassa kuvassa siis jatkuvasti muotoa muuttava olympialaisneuleeni. Silmukat on luotu noin tunti sitten, ja kaksi ja puoli ensimmäistaä kerrosta on neulottu. Alunperinkin ajatuksenani on ollut tehdä tämä Fair Isle U-Neck Pullover syksyn 2007 Vogue Knittingistä, ja vielä varastossa olevista langoista. No mutta kas kummaa. Eipäs sitten ollutkaan silmää miellyttäviä värejä riittävästi varastoissa. Periaatteestakaan en uutta osta, joten päätin sitten kuitenkin muokkailla ajatusta.

Väreinä käytän tuota 7 veljeksen jättiraitalankaa vuodelta 2007/2008? Tuota, jossa on oranssia, punaista, viininpunaviolettia ja petrolinsinistä, sekä yksiväristä graffitinharmaata.

Joko etsin tuohon paitaan täysin ohjeesta poikkeavat kirjoneulekuviot, tai sitten raidoitan koko paidan 4 kerroksen raidoilla. En tiedä vielä. Sen näkee itseasiassa vasta kun olen tuon joustimen neulonut..

... ai mikä mallitilkku????? Jep, neuloin toki yhden, niillä alunperin ajattelemillani väreillä, mutta eihän niistä mitään tullut.
Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti