lauantai 27. helmikuuta 2010

Olympialajina sprinttiEnsin piti tehdä lapsille sukat ja lapaset. Piti tehdä sukkiin pilkkuja ja raitoja tai jotain.Ensimmäisestä sukasta tuli liian iso ja muutenkin aika kamala. Se siis joutui purkuun tuossa vaiheessa. Aloitin tuon sukan kutomisen klo 15.14 torstaina. Purkuun aika tarkalleen neljän aikoihin.Tässä kuvassa kello on jotakuinkin viisi, ja uutta sukkaa on tehty suunnilleen samaan kohtaan kuin tuota ensimmäistäkin. Hyvältä näytti, ei purkuun.
Seitsemän aikaan illalla sukat olivat valmiit. Tein siinä välissä ruokaa ja siivoilin ja pesin 4 koneellista pyykkiä.

Lankana on Isoveli ja puikot 3,5 mm bambut.
Nuo siniset sukat saivat alkunsa siinä kahdeksan maissa illalla ja valmistuivat siis tänään. Perjantaina en neulonut näitä ollenkaan.

Lisäksi Olympiapaitani on valmistunut. En edelleenkään pidä siitä lainkaan, mutta mutsi varmaan pitää. Lähetän sen Kiteelle maanantaina postipaketissa.

3 kommenttia:

 1. Hieno tuo olympiapaita! Ja nättejä sukkia myös.

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Nehän on ihan tavallisia sukkia, mutta mä kuolen jos joudun yksivärisiä tai tasaraitoja neulomaan. Aina pitää olla joku (edes pieni) jekku, että mielenkiinto pysyy yllä.

  VastaaPoista
 3. Hei! Kiitos kommentista blogissani :) Mie en ookaan ennen tainnu käyä täällä, sainpas siis uuden blogin seurantaan, jee. Ymmärrän hyvin, mitä sanoit Percy-huivista, kakkoskaaviossa meinasi minultakin usko loppua, piti todellakin pakottaa itseni neulomaan se loppuun. Mutta kolmoskaavio sitten tuntuikin aivan ihanalle sen jälkeen :) Ja tulee siitä sinunkin Percystäsi kaunis (jos siis jaksat neuloa sen loppuun), ei tuo minunkaan ollut kuin ihmeellinen muttelo ennenkuin pingotin sen (mie oon aina yhtä ihmeissäni pingotuksen vaikutuksista). ;)

  t.hillanen

  VastaaPoista