sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Iloista ystävänpäivää ja laskiaista!!!!!Tunnelmakuvista lähdetään. Pikkumies 4 v. sai eilen kameran käteensä ja kuvasi mitä sattui. Leivottiin tyttöjen kanssa suklaisia laskiaispullia ja tänään Malminkartanon jätemäelle lähdettäessä täytettiin pullat kermavaahdolla ja vadelmahillolla ja tehtiin termari täyteen kuumaa kaakaota. Oli hyvää ja pulkkailtiin riittävästi.Tässä yläpuolella on kuva tuosta välityöstä jonka aloitin paremman tekemisen puutteessa. Värit ovat kohtalaisen oikein, eli seiskaveikan jämistä on tuo keskimmäisen tyttären paita tulossa. Värit ovat lähestulkoon oikein, mitä nyt tuo turkoosi on hiukkasen liian kirkas. Malli on omasta päästä, kuviot napattu noin 5 vuoden takaisesta Modasta. Tarkempia tietoja tuosta ohjeesta myöhemmin. Sellainen englantilaistyylinen lapsen villatakki se oli. :)
Sokerina pohjalla mun Olympianeuleeni, jolla osallistun Ravelympics 2010:n. Kuvio näkyy tuossa melkeinpä paremmin kuin luonnossa, vaikka värit oikein ovatkin. Täsmennykseksi sanottakoon, että tässä alemmassa kuvassa villapaidan alla oleva tyyny on kuvassa oikeanvärinen, ja ylemmässä kuvassa villapaidan alla olevan tuoli on oikeasti melkein saman värinen kuin tuo tyyny. :D

Paidan malli on tuo VK:n Fair Isle U-neck pullover, mutta kuviot norjalaisesta kirjoneulekirjasta. :) Hyvä siitä vielä tulee, toivottavasti.

Nyt ei vaan vois vähempää kiinnostaa tehdä tuota paitaa, tai mitään muutakaan.
Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti