tiistai 23. helmikuuta 2010

Olympiapaitaa

Muutama päivä on mennyt ihan polkkaamatta, ja alla olevassa kuvasarjassa on syy. Ensimmäisissä kahdessa kuvassa on etukappaleen alku eri suunnista. Että mä opin inhoamaan tuota tasona tehtävää kirjoneuletta. Tuntui että lanka ja puikko eivät sopineet yhteen ja nurjat kerrokset 9 silmukan langanjuoksuineen olivat raastavia. Onneksi kuitenkin selvisin hengissä eivätkä nuo kuviotkaan kinnaa yhtään.

Vaikka tässä alapuolella olevassa kuvassa näyttääkin olevan aika lämpimät sävyt, on se kuitenkin otettu luonnonvalossa ja värit ovat oikeat. Nuo hihan siniset raidat näyttävät liian kirkkailta, mitä ne ovatkin, mutta muuten nuo värit ovat täysin oikein. Aika hyvin sain nuo etukappaleen olkapäidet kuviot täsmäämään takakappaleeseen, sillä nuo kappaleet ovat kuvassa päällekkäin ja etukappaleessa on melko syvä kaula-aukko. Yhtä syvä kuin kädentien aukot ovat.

Nyt aloitin tuon toisen hihan, ei oo vaativa, sillä helpotin urakkaani tekemällä noihin hihoihin tosiaan tuosta raitalangasta osuudet, ihan jo siitäkin syystä ettei tuo harmaa lanka muuten välttämättä riittäisi. Uskoisin että toinenkin hiha valmistuu tänään ja pääsen vielä yhdistämään noita kappaleita. :)Kaverille aloitin lapaset sunnuntaina mut ne on olleet pari päivää jäissä ja niistä siis tietoa myöhemmin.
Posted by Picasa

1 kommentti:

  1. No hitsi, kun tulee hyvän näköistä villapaitaa. Itekin joskus muinoin jaksoin vääntää vaikka mitä villapaitaa ja -takkia. Nykysin vaan noita sukkia, sukkia enemmän sukkia :)
    Hei bongasin jonkun blogista kirjoituksesi, että olet myös tehnyt Kalajoki-sukat. Mistä ihmeestä semmoisen ohjeen löytäis ihan selvällä suomenkielellä? Minä en tajuu siitä ravelrystä mitään... en osaa hakee mitään ja jos osaisin, en osais tehdä vääräkielisillä ohjeilla...

    VastaaPoista