lauantai 13. helmikuuta 2010

Pipo Rakkaalle Ystävälle

Rakas ystäväni Almis pyysi mua neulomaan pipon kuvan perusteella. Otin haasteen vastaan ja lupasin pipon olevan valmis ensi maanantaina. Tuohon tarvittiin sitä lankaa jota huutelin edellisessä blogimerkinnässäni ja se lanka löytyikin varastoistani. Käytin tuohon Salon Euromarketista joskus vuonna 2005 ostettua Satu-nimistä lankaa. Koostumukseltaan lanka on 100% polyakryylia. Ei siis taatusti kutita. Lanka oli mukavaa ja joutuisaa neuloa, eikä tuntunut läheskään niin muoviselta kuin moni muu vastaava lanka. Harmi, ettei mulla ole tuota lankaa yhtään enempää varastoissa, eikä meillä ole nykyisin niin lähellä Euromarketia että voisin käydä katsomassa vieläkö lanka on valikoimissa.

Tietäisiköhän joku, vieläkö sitä saa?

Tässä pipoa on neulottu reilu tunti.Enkä voinut vastustaa kiusausta laittaa sitä omaan päähäni. Totesin miehelleni, että tällainen on pakko saada itsekin! :)


Malli: Pipo Maijun.netistä löydetyn kuvan perusteella.
Puikot: 3,5 mm (tarkka elektronimittari kertoi koon olevan 3,69 mm) pyörö
Lanka: Satu (100% polyakryyli)
Muuta: mallineuleina 1o, 1n-joustin sekä 2o2n kahden kerroksen helmineule. (mikä sen nimi nyt oikeasti sitten onkaan)
Tykkäsin tehdä ja taatusti teen lisääkin. Silmukoita 112 ja päälaella kahdeksan säteen kavennukset joka kerroksella.

Valitettavasti parempia kuvia ei ole olemassa, sillä ulkoilmakuvia ei valtavan lumituiskun takia saatu.
Posted by Picasa

2 kommenttia:

  1. Hih, kiva pipo. Hyvin olet kuvasta nähnyt tuon mallineuleen.
    Näyttää sinullakin noita lankoja ja töitä olevan! Mulla niitä löytyy täältä blogien puolelta, tuo maijun.net on jäänyt vähän "retuperälle".

    VastaaPoista
  2. Niitähän tosiaan riittää. Tosin täytyy ylpeänä todeta, etten ole viimeisen vuoden aikana ostanut itselleni yhtään kerää lankaa. Mies osti itselleen villapaitalangat, mutta itse se sen neulookin. :)

    VastaaPoista