lauantai 13. maaliskuuta 2010

Niitä kuvia ja projekteja

Mä olen laiska kuvien ottaja. Myönnän rehellisesti. Ja toisaalta, kun ei ole viimeisteltyjä töitä eikä mies kotona päivänvalon aikaan niin ei tule sit otettua kuvia. Jotenkin ton digijärkkärin kanssa pelaaminen ilman kortinlukijaa on tappavan rasittavaa ja hidasta.

Asiaan kuitenkin siirrymme. Edellisessä postauksessa lupasin kuvia, nyt niitä tulee.

Tässä ensimmäisenä.. puikkoviidakko.

Miehen kynsikkäät Drops Alpacasta 2,5 mm puikoilla, tosin tuo etummainen puikko on 3 mm kun piti siirtää silmukoita talteen. Sen siitä saa kun ei omista kahta settiä noita puikkoja.

Seuraavana:

Miehen Globe Trotter-sukat Lai-La-Lai Yarnsilta ostetusta langasta. Lanka on samaa kuin Tofutsies-lanka. Mikäs sitä kalastajalle paremmin sopisi kuin ravut varpaiden ympärillä.Sanoisin kuitenkin, ettei mulla paljoa järki päätä pakota. Varpaista ylöspäin 2 mm puikoilla lankaa, joka ei juurikaan jousta. Hitaasti mutta varmasti.... mulle iski jo hetkellinen toisen sukan syndrooma ensimmäistä sukkaa tehdessä. Nää on kuitenkin sellaiset, että kun kaikki lapset ovat kotona, ei näitä sukkia voi tehdä.

Sitten taas vähän taidekuvaa. Helmiäistä. Mä rakastan tuota pintaa.

Kyseessä on liivimekko nuorimmalle tyttärelle Novitan Malibusta. Löysin 2 kerää valkoista ja 2 kerää turkoosia kaapeista ja päätin tuhota nuo. Tämäkin on täysin vaiheessa vielä.Kynsikkäiden lisäksi nämä lapaset ovat "ainoa" valmistunut työ, eikä noistakaan ole lankoja vielä päätelty. Inhoan inhoan inhoan. Novita Pirtaa, mutta kun kaveri halusi samanlaiset kuin vanhat mummon tekemät oli, eli muovia. Lämmittäähän se kuivana, mutta olipa inhottavaa neuloa. En tykännyt.

Noiden lisäksi kesken on toissapäivänä aloitettu villatakki Mambosta, Illuusioneuletaulu Virtain Villasta, se Percy, yks iso isoäidinneliö, jolla ei tosin ole tarkoitusta, siihen hukataan kaikki pienet jämälankakerät...

ja vaikka nuo ylläolevat kuvat ja lista kertovat keskeneräisten määrästä, kerrottakoon että tällä hetkellä virkkaan lapsille Amigurumi-nukkeja. En tee muuta. :D

Ja lankaa on muuttanut meille enemmän kuin tarpeeksi, mutta niistä vähän myöhemmin, amigurumien kera.
Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti