tiistai 30. maaliskuuta 2010

Mies neuloi

Olen tehnyt kaikenlaista suuren blogihiljaisuuden vallitessa. :D

Siis tilausneuleita ja muuta joista ei ole juuri nyt mitään kerrottavaa. Virkatuista leluista ei ole vieläkään kuvaa ja villatakki Mambosta taitaa jäädä ikuisesti kesken tai muuntautua joksikin ihan muuksi.

Sillä välin esittelen ylpeänä mieheni neulomaa paitaa.

Se teki sen ihan itse. Mä laskin silmukat ja kavennukset ja lisäykset ja se neuloi. Ja ompeli koko komeuden kasaan ihan itse. Mä olen NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN ylpeä siitä! <3

Tykkään tosi paljon tästä hihan istutuksesta. Se onnistui täydellisesti, vaikka ohje ja mitat olivat vain mun päässäni. Lisäksi kauluksen joustin asettui juuri hyvin paikoilleen niinkuin olin sen kuvitellutkin menevän.


Kun miettii, että neuloja on mies, joka on tehnyt tähän saakka vain pipoja, on näin erinomainen saavutus todellinen ihme. Hihasauma on erittäin onnistunut.


Tässä viimeisessä kuvassa näkyy myös toinen kynsikkäistä, jotka neuloin miehelleni. Käytiin Soukan Menitassa ja hän valitsi itse kynsikäslangan. Dropsin Alpacaa ja 2,5 mm puikot. Kynsikkäät valmistuivat päivässä. Ohje omasta päästä. Tossa kämmenselässä on nurjilla silmukoilla tehty kalaa muistuttava olio.

Teen toisen välisivun perhokalastukselle tässä seuraavaksi.

Ai niin, tuossa kuvassa näkyvä vapa on omaa tuotantoa. Miehen täysin oma luomus. Se teki mullekin samanlaisen. <3

4 kommenttia:

 1. Tosi siistin näköinen paita! Pitäiskö opettaa oma mies kans neulomaan.x)

  VastaaPoista
 2. On sulla kyllä taitava mies! :)

  VastaaPoista
 3. Oho! Melko harvinaista että mies kutoo. Hieno juttu ja hieno paita. Soukan Menita on kyllä semmoinen aarreaitta, että vaarallista sinne mennä - kävi jokin aika sitten ja kauhistuin kuinka paljon löysin ostettavaa :) Mutta, mutta, menen kyllä vielä uudestaankin :)

  VastaaPoista
 4. Vau, mahtavaa! Hieno juttu, että mies uskaltaa kokeilla; miksipä se ei sujuisi.

  VastaaPoista