perjantai 29. tammikuuta 2010

Sukkaa pukkaa

Luulin jo pääseväni pian sukanteosta johonkin ihan muuhun, mutta kun ei niin ei. Vanhimmainen tilasi itselleen raidalliset villasukat joiden pitäisi olla valmiit tänä iltana. Vähän nyt näyttää siltä ettei oo ennenkuin huomisiltana. Ensimmäisesta sukasta on vasta varsi valmis.

Siinä näkyy samalla tuo mun linnoitukseni johon muilla ei ole asiaa. Nojatuoli mekanismilla..

Ja siis iloisen pirteät raitasukat tulossa. Noiden jälkeen täytyy neuloa raskaana olevalle ystävälleni raidalliset polvisukat. Sit on suurinpiirtein kaikki tilatut sukat neulottu.

Percy tökkii ja pahasti. Siihen vaaditaan hiljaisuutta ja rauhaa jota ei ole saatavilla juuri nyt. Ja se violetti villapaitakin taitaa päästä purkuun. 220 silmukkaa sileää pyöröneuletta 48 senttiä ei juurikaan motivoi.

keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Paluu

Pari vuotta on vierähtäny ilman bloggausta, vaikka neuleblogeja olenkin lukenut. Melkein vuosi meni täysin neulomatta, sillä Inspiraatio katosi täydellisesti.

Nyt se on taas palannut, ei ehkä niin maanisena kuin aikaisemmin, mutta voisin sanoa, että viihdyttävämpänä. :)

Suuri kiitos siitä kuuluu miehelleni, joka löysi neulomisen salat ja ymmärtää tämän jopa lievästi pakkomielteisen haluni tehdä mahdollisimman paljon itse.

Tässä blogissa kerrotaan muustakin kuin neulomisesta. Me molemmat harrastamme perhokalastusta, ja rakennamme itse bambusäleistä vapoja ja sidomme perhoja, joten eiköhän tänne tule päivitettyä kuvat kaikkein kauneimmista yksilöistä. Kalajuttuja en päivitä. Pysyköön tämä yksinkertaisesti käsityöblogina.

Satunnaisina sivumainintoina puhun lapsista, suurperheen elämästä (meillä kun on 4 lasta) ja mitä nyt milloinkin sattuu mieleen pulpahtamaan.

Sen suuremmitta puheitta siirrymme aiheeseen (tähän kohtaan sopivaa rummutusta).

Tällä hetkellä kesken olevat käsityöt, joita riittää enemmän kuin omiksi tarpeiksi, tarjoamme tänään kuvasarjana:

kiireisimmät poisneulottavat ja kasa ufoja... todennäköisesti purettavia.


Lisää samaa..

Ja vielä lisää samaa..

Miehen villapaita, hän siis itse neuloo. Tuosta tulee satulahihainen navy-paita.

Avopille Percy,

ja itselle paita. Ohje omasta päästä.

Näistä lähdetään ja päivitetään sitä mukaan kun edistystä tapahtuu.